Je gezin helpen met adhd en autisme zonder medicatie

 

Ben jij een ouder die op zoek is naar effectieve oplossingen voor adhd en autisme die gezonder zijn dan op medicatie gebaseerde benadering door de reguliere geneeskunde?

Bewezen!

Bij kinderen met adhd en autisme gaat het een stuk beter als ze hun voeding aanpassen en wellicht aanvullen met supplementen. Hun concentratie wordt beter, hun energie niveau gaat omhoog, agressiviteit en druk gedrag neemt af.

Langzaamaan komen er steeds meer bewijzen dat er een verband is tussen autisme en voeding.

We realiseren ons steeds meer dat het menselijk lichaam een veel groter vermogen heeft om zichzelf te genezen dan dat men ons wilde doen geloven. 

 

Hoe zou het zijn als:

  • de concentratie van je kind beter wordt

  • zijn energieniveau omhoog gaat

  • je kind beter slaapt

  • de agressiviteit afneemt

  • het drukke gedrag afneemt

  • leerprestaties verbeteren

Jullie zijn echt niet de enigen en ik kan jullie helpen!

Kinderen met adhd en autisme hebben metabole problemen. Deze kunnen worden opgespoord en behandeld. Dat betekent niet dat de aanpassing van voeding adhd en autisme geneest maar kan wel helpen symptomen te verminderen. Diverse onderzoeken wijzen uit dat kinderen met adhd en autisme één of meerdere tekorten hebben die mogelijk aan te vullen zijn met andere/extra voedingstoffen of supplementen. Voor een goede gezondheid is het van belang dat de verschillende stoffen met elkaar in balans zijn. Een veel geconstateerde disbalans bij mensen met adhd en autisme is een teveel aan koper en te weinig zink. Ook komen darmklachten bij kinderen met adhd en autisme veel vaker voor (75%) dan bij kinderen zonder adhd en autisme (33%). Een analyse helpt om vast te stellen of er sprake is van tekorten en zo ja, van welke tekorten.

Over mij

Als kind wilde ik al ‘juf’ worden en dat is ook wat ik geworden ben. Daarnaast is gezonde voeding en lekker eten altijd al een deel van mijn leven geweest. In 2012 ben ik mijn praktijk gestart.

De mogelijkheid om het werken met kinderen en gezonde voeding te kunnen combineren voelde voor mij aan als 1 +1=3.
Kinderen en ouders op een leuke, begrijpelijke manier wetenschappelijk onderbouwde voedingskennis bijbrengen, eyeopeners geven en handvatten geven die zij nodig hebben om hun doelen te behalen is waar ik blij van word. Gewoon praktisch en duidelijk zonder ingewikkelde taal.

Hoe nu verder?

Als je benieuwd bent of ik jullie kan helpen, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Ik vertel graag meer over mijn werkwijze.
Samen komen we er echt wel uit!

Mail

nathalie@appelenjij.nl

Telefoon

06-46022031

Praktijkadres

Printerweg 10

3821 AD Amersfoort