De enige life-changing boodschap waarvan ik wil dat iedereen het weet …

Home > De enige life-changing boodschap waarvan ik wil dat iedereen het weet …

De enige life-changing boodschap waarvan ik wil dat iedereen het weet …

Laatst vroeg iemand aan mij: “Als je morgenochtend wakker wordt en je mag één ding delen met de hele wereld, wat zou dat dan zijn?”

Mijn antwoord was: “Leef je mooiste leven!”

Ik vind het echt gek dat velen van ons nog steeds geloven dat ze niet kunnen doen wat ze willen doen. Of dat vervelende stemmetje in hun hoofd dat nog steeds tegen ons liegt, ons vertellend dat de droom waarvan we dromen echt niet voor ons is, alleen maar voor anderen. Of die plek waar we willen wonen, niet echt de plek is waar we willen leven, dat het beter is om te blijven zitten.

Ik ben er echt van overtuigd dat alles mogelijk is. En wat ik niets liever wil is dat jij dat ook begint te geloven. Ik zie het mijn eigen leven en in de levens van degenen om mij heen.

Ik heb gezien wat een verschil het kan maken als we stoppen met luisteren naar die onophoudelijke negatieve stem in ons hoofd, en in plaats daarvan bewust kiezen om te geloven dat de dingen die we willen echt mogelijk zijn.

Jij kan zoveel meer dan jij denkt, en het is echt mijn missie om jou te helpen dit te realiseren en het zichtbaar te maken. Dus vraag je jezelf vandaag eens af: Wat wil je met je leven? Hoe houd je jezelf tegen? Waar verlang je naar? Wat heb je nodig om te beginnen te geloven dat het voor jou mogelijk is?

Ik weet zeker dat iedereen die uit zijn comfortzone stapt en iets nieuws doet om zijn potentieel na te streven op een of andere manier bang is. Iedereen heeft angsten en iedereen worstelt met die negatieve stem die zegt dat ze gewoon moeten blijven…

Maar geloof me, je kunt jezelf niet langer laten tegenhouden als je je dromen wilt bereiken en ze tot leven wilt zien komen.

Dus geen excuses meer. Het is tijd om te geloven dat alles mogelijk is voor jou, omdat het zo is.

Geloof in de mogelijkheden en neem actie richting je doel. Je hebt alles al in je om er te komen.

By |2019-02-14T15:14:38+00:00februari 14th, 2019|Blog|0 Comments

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.