Droom jij wel groot genoeg?

Home > Droom jij wel groot genoeg?

Droom jij wel groot genoeg?

Vorige week sprak ik een mooie dame die het moeilijk vond om groot te dromen. Ze komt uit een ‘modaal’ gezin waarin de grondhouding was, doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Dit zat zo ingesleten dat ze zich amper kon voorstellen dat zij misschien wel een succesvol bedrijf zou kunnen neerzetten met personeel en een leuke auto zou kunnen rijden. Maar je kunt je ambities/dromen niet baseren op waar je nu bent of waar je vandaan komt. Als ik dat had gedaan, weet ik zeker dat ik niet zou zijn waar ik nu ben.

Ik geloof dat niemand wordt geboren met een aangeboren talent of kennis van hoe je een bedrijf moet leiden en hoe je succesvol kan zijn, dat moet leren. Heel vaak houden we onszelf klein omdat we geloven dat we niet genoeg weten of dat anderen speciale ingebouwde kennis hebben die wij simpelweg niet hebben. Maar dat is gewoon niet het geval. We hebben allemaal het vermogen om te groeien en onze kennis en onze mogelijkheden uit te breiden.

Wees niet bang voor wat je niet weet, want je kunt groeien. Je moet je ambities instellen op basis van waar je wilt zijn, niet van waar je nu bent. De meeste mensen onderschatten zichzelf enorm. Dus misschien is het tijd om jezelf af te vragen: Hoe kan ik mijn ambitie vergroten? En als je het gevoel hebt dat je vastzit, moet je jezelf afvragen: Wat haalt mijn ambitie naar beneden?

Als het erom gaat je ambities te baseren op waar je wilt zijn (in plaats van waar je nu bent of waar je in het verleden bent geweest), is de allereerste stap jezelf toestemming te geven om daar naar toe te gaan, om jezelf echt te laten dromen en te beginnen met visualiseren wat mogelijk is voor jou.

Dus, FIRSTNAME, droom je vandaag groot genoeg? Baseer je je ambities op waar je bent geweest of waar je wilt zijn? Het is tijd om te stoppen met jezelf te onderschatten. Geef je mind en je hart toestemming om te dromen wat mogelijk is. Het is tijd om te geloven dat jouw droom al onderweg is naar jou.

Waar je ook vandaan komt of waar je ook bent geweest, je hebt alles in je wat je nodig hebt om te leren en te groeien en je dromen werkelijkheid te laten worden.

By |2019-01-10T15:37:03+00:00januari 10th, 2019|Blog|0 Comments

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.