Benieuwd wat de bloedwaarden zeggen over de gezondheid van je kind?

 

De EMB bloedtest of speekseltest voor kinderen!

Wil jij graag gezondheidsklachten verhelpen met een gerichte aanpak?

Wat is een EMB-test?

De EMB bloedtest is een alternatieve test en maakt het mogelijk om met een paar druppels bloed uit de vinger, of wat speeksel uit de binnenkant van de wang, uitgebreide informatie te krijgen over de toestand van het lichaam. Met de test worden blokkades, tekorten en verstoringen in het lichaam ontdekt. Door de uitkomsten van deze test te analyseren en te koppelen aan jouw situatie, kan een persoonlijk (orthomoleculair) voedings- en suppletieadvies opgesteld worden en kan je effectief aan de slag met jouw gezondheid.

Bloedtesten in de reguliere zorg brengen natuurlijk al enorm veel aan het licht. De EMB test is dan ook een aanvulling hierop (géén vervanging hiervan). De resultaten kunnen niet één-op-één vergeleken worden, maar de test kan op een alternatieve manier nog zóveel meer informatie geven!

P.S. Natuurlijk kunnen mama’s en papa’s ook gebruik maken van een EMB-test. Het is geschikt en enorm interessant voor iedereen!

Hoe gaat het in zijn werk?

In mijn praktijk neem ik met behulp van een vingerprik een beetje bloed af. Dat is nagenoeg pijnloos. Vindt een kind dit toch echt heel eng dan is het mogelijk om in plaats van een bloedtest een beetje speeksel voorzichtig en pijnloos uit de binnenkant van de wang te schrapen met een wattenstaafje.

Vervolgens wordt het monster dezelfde dag nog vestuurd naar een gespecialiseerd laboratorium, waar ze het bloed analyseren (duurt meestal ongeveer 3 weken). Aan de hand van de uitslag werk ik een adviesplan voor jullie uit die in een vervolgafspraak wordt besproken. Na 3 maanden hebben we een derde afspraak en kan jij al je vragen stellen. 

Mocht je niet naar de praktijk kunnen komen dan is het toch mogelijk om een EMB test laten doen. Ik stuur jou de EMB bloedtest per post op zodat je hem zelf kan afnemen bij jouw kind. Neem hiervoor dan even contact met mij op. 

Onze kinderen zijn de toekomst, laat dat dan vooral een gezonde zijn! 

 

Kies het pakket dat bij je past

Hoe nu verder?

Als je benieuwd bent of ik jullie kan helpen, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Ik vertel graag meer over mijn werkwijze.
Samen komen we er echt wel uit!

Mail

nathalie@appelenjij.nl

Telefoon

06-46022031

Praktijkadres

Printerweg 10

3821 AD Amersfoort