Mijn klanten aan het woord

Home > Mijn klanten aan het woord
Mijn klanten aan het woord2019-06-06T11:35:17+00:00

Zo fijn dat je van Nathalie geen dingen moet, maar dat je leert kijken en gaat ervaren hoe het ook anders kan.
Daardoor ga je keuzes maken die bij jezelf passen en haalbaar zijn! – Monique

Nathalie is een prettig persoon die toch jezelf voor de spiegel kan plaatsen, op een positieve manier. Ze kan heel goed luisteren en zorgt dat jij je op jouw gemak voelt.

Ik ben bij haar binnengekomen door te reageren op een gratis sessie die zij aanbod op social media. Nieuwsgierig als ik was, maakte is snel een afspraak.
Het was een fijne sessie en maakte mij duidelijk dat ik niet de enige ben met bepaalde gedachtes die mij tegen hield de acties te nemen, omdat ik als veel andere dacht: Wie zit er op mij te wachten? Die zoveelste grafisch ontwerpster…?

Zij heeft mij een fantastisch aanbod gedaan. Samen zijn we aan de slag gegaan. Ik moet zeggen, er was een sessie die best behoorlijk confronterend was. Maar het bracht me wel naar de basis en de reden waarom ik mijzelf het geluk niet gunde.
Naarmate de sessies op haar eind kwam kreeg ik veel meer zelfvertrouwen en de “drive” om voor mijzelf te beginnen geven mij een positieve boost. Ze heeft mij heel veel punten van herkenning gegeven, waarom zag ik die zelf niet?
De innerlijke rechter zal natuurlijk regelmatig om de hoek kijken om mij in mijn comfort zone te houden. Maar ik weet nu hoe ik daarmee moet omgaan.

Nathalie, bedankt voor de behulpzame “mindset” die mij een heel eind de goede richting heeft gepusht! – Neeske Weber (www.blueorangedesign.nl)

Voordat ik bij Nathalie kwam had ik geen idee wat ik eigenlijk nog kon eten, hoeveel ik kon eten en wanneer ik het beste kon eten. Noch hoeveel ik zou moeten bewegen en met welke intensiteit.
Door haar menselijke, toegankelijke, stap voor stap aanpak voelde ik mij zo veilig dat alles bespreekbaar was!
Dat heeft er in geresulteerd dat ik mij fitter voel, heel bewust ben waar ik mee bezig ben en daardoor gemotiveerd ben om er mee door te gaan! – Mireille

Nathalie heeft mij geleerd om mijn eetgewoontes aan te passen. Ik ben veel bewuster gaan eten. – Henny

Nathalie is positief, eerlijk en motiverend.
Ze heeft mij geleerd hoe ik een gezondere levensstijl kan bereiken voor mijzelf maar ook voor mijn gezin. – Marijke

Ik heb anders leren kijken naar mijn eetgewoontes. Veel informatie gehad waar je echt wat mee kunt en er is altijd tijd voor vragen. – Ali

Bij Nathalie ben ik 5 kg afgevallen op een goed en verantwoorde manier.
Ik heb echt geleerd om op een ander manier te eten en te leven!
Het is zo fijn dat we stap voor stap mijn gewoontes hebben veranderd en niet in een keer.
Daardoor zal ik het veel langer volhouden. – Gertine

De cursus is heel interessant en leerzaam. Ik ben echt bewuster geworden van wat, wanneer en hoe je eet. Daarnaast is de cursus ook nog eens heel gezellig. – Melanie

Door de stap voor stap aanpak is het heel duidelijk en overzichtelijk.
Ik denk veel meer na over wat ik eet en zeg echt nee tegen bepaalde producten.
Het had voor mij nog veel langer mogen duren! – Connie

Dit was precies wat ik op dit moment zocht. Ik eet nu bewuster en lees goed de etiketten. Nathalie begeleidt heel fijn. Er is ruimte voor je eigen verhaal en daar komen dan weer tips uit. Heel ontspannen en spontaan en gezellig. – Dolfine