Lekker Pûh!!!

Home > Lekker Pûh!!!
Lekker Pûh!!!2018-11-09T10:33:22+00:00

Overgewicht bij jongeren is een steeds groter probleem. Bij Lekker Pûh!!! leren kinderen en ouders hoe je kunt groeien naar een gezond gewicht, op een speelse, vrolijke manier. We gaan samen ontdekken dat gezond eten héél lekker is en dat je van sport en spel vanzelf goede zin krijgt!

 

Lekker Pûh!!!
In mijn praktijk gebruik ik voor het begeleiden van kinderen de methode van Lekker Pûh!!! Deze methode motiveert jongeren om zelf te kiezen voor goed, veel en gezond eten. De betrokkenheid van ouders of verzorgers hierbij is van groot belang. Kinderen en ouders krijgen niet alleen adviezen over voeding, maar ook over leefstijl. Het is niet moeilijk of ingewikkeld, en makkelijk in te passen in het dagelijks leven.

Vrolijke begeleiding werkt
Overgewicht bij jongeren is een steeds groter probleem. Bij Lekker Pûh!!! leren kinderen en ouders hoe je kunt groeien naar een gezond gewicht, op een speelse en vrolijke manier. We stellen samen haalbare doelen op, gaan ontdekken dat gezond eten héél lekker is en dat je van sport en spel vanzelf goede zin krijgt! 

Appelenjij-meisje-appelBouwen aan zelfvertrouwen
De methode van Lekker Pûh!!! is ook sterk in het opbouwen of hervinden van het zelfvertrouwen. Daarvoor is ‘Het boek over jezelf’ ontwikkeld, waarin het kind na ieder consult een huiswerkopdracht maakt. Op een manier die past bij zijn leeftijd, leert het kind met bepaalde situaties om te gaan zonder zijn of haar unieke identiteit te verliezen. Je kind zal positief verbaasd zijn over zijn eigen kunnen! Door ‘Het boek over jezelf’ ontdekt het kind zijn eigen sterke kanten en bijzondere persoonlijkheid.

 

In combinatie met de wil om gezond te eten, te durven spelen, regelmatig te bewegen en te sporten vormt zich een zelfverzekerde basis voor een optimaal leven, met het juiste gewicht en volop levenslust! Elk kind gun je een vrolijke jeugd en een gezonde toekomst. Als overgewicht dit in de weg staat, neem dan vrijblijvend contact op. Samen komen we er echt wel uit!