Master your mindset

Home > Master your mindset
Master your mindset2019-01-03T14:35:49+00:00

 

Ja ik doe mee!

 

Ben jij er klaar voor om het leven en bedrijf van je dromen te realiseren?  

Herkenbaar?

Je wilt grote dingen bereiken. Je hebt een succesvol bedrijf en het is helemaal waar je passie ligt.
Je wilt van betekenis zijn en waarde bieden. Je bedenkt de mooiste producten en diensten die je wilt gaan doen maar echt in de actiestand komen dat lukt niet. Je weet dat er meer in je zit, maar het komt er nog niet helemaal uit.

Je perfectionisme, uitstelgedrag, getwijfel en de mening van anderen houden je tegen. Je wilt iets meer geld en minder gedoe. En je wilt meer rust in hoofd. Je voelt je een beetje overweldigd door alle dingen die je wilt en moet doen, zowel zakelijk als privé.
Regelmatig gaat je innerlijke criticus met je aan de haal; ‘wie ben ik nou’, ‘wat zullen mensen wel niet denken’…. etc. De angst dat wat je te bieden hebt toch niet goed genoeg is, is iets wat een rode draad in je leven is.

Je wilt zelfverzekerder, gelukkiger, positiever en energieker zijn. Je zult dus iets moeten met deze zaken als je je bedrijf wilt opbouwen. Je weet ook wel dat niets doen geen optie is omdat het je dan op dezelfde plek houdt, en dat wil je niet.
Maar het resultaat is nu dat je jaloers kijkt naar andere succesvolle vrouwelijke ondernemers, ondertussen een lege agenda hebt en je dromen verder weg dan ooit zijn.

Herken je dit? Dan is deze workshop de oplossing voor jou!

 

Ik deel een 5 stappenplan met je

Ruim 5 jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen praktijk waarin ik in eerste instantie vrouwen begeleidde die een gezond gewicht wilden halen. Tijdens deze sessies werd mij steeds meer duidelijk hoeveel invloed mindset heeft. Niet alleen bij mij maar ook bij de dames die mijn hulp zochten. Om hen, maar ook mijzelf, goed te kunnen helpen ben ik mij gaan verdiepen in mindset en dat heeft er uiteindelijk toe geleid tot een 5 stappenplan, op basis van mijn eigen ervaring en kennis.

Een eenvoudig stappenplan dat een logische opbouw heeft en goed te volgen is. Met deze stappen ben je in staat controle over je gedachten te krijgen in plaats van andersom. Daardoor ben je in staat je volle potentieel te leven en kan je bedrijf gaan groeien.
Nu zie ik vaak dat vrouwen hun gedachten geloven en er naar luisteren. Maar deze gedachten willen maar één ding, jou houden op de plek waar je nu bent en dat is niet de manier om succesvol te worden. Het kost heel veel energie en levert weinig tot niets op. Jij bent niet je gedachten!

 

Wat kan je verwachten tijdens deze workshop?

In deze workshop leer je het stappenplan dat er voor gaan zorgen dat je daadwerkelijk gaat léven. Wat je tegenhoudt om de dingen te doen die je eigenlijk wilt doen. Het zal veel ‘aha’ momenten opleveren, je krijgt een ongelooflijke berg informatie en je gaat geïnspireerd naar huis. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.
Kortom, een workshop vol inspiratie en veel kennis waardoor jij exact weet wat je moet DOEN om te gaan genieten van het leven en een succes van je bedrijf te maken.

 

Waarom zou je willen komen?

 • Je bent bereid om in jezelf en in je droom te investeren. Niets komt voor niets; het gaat om tijd of geld of een combinatie van beiden. Jouw droom is dat echter waard.
 • Je bent het zat dat het je niet lukt om in de actiestand te komen.
 • Je bent gefrustreerd omdat je het al zo vaak geprobeerd hebt, maar het iedere keer mislukt.
 • Je bent er klaar mee dat je jezelf iedere keer saboteert.
 • Je bent serieus en je hebt het gevoel dat het nu of nooit is.
 • Je nu wel eens van die ballast af wilt.
 • Schrijf je snel in!

  Ja ik doe mee!

  • Datum: Vrijdag 11 januari van 13.00- 15.00 uur
  • Locatie: Oosterinslag 13 in Hoevelaken
  • Kosten: € 20,- excl. BTW
  • Inclusief: Een kop koffie of thee met iets lekkers erbij.
  • Deelnemers: Maximaal 10 personen

   

  Ja ik doe mee!