Mijn ‘geheim’ voor succes en geluk

Home > Mijn ‘geheim’ voor succes en geluk

Mijn ‘geheim’ voor succes en geluk

Een van de belangrijkste dingen die mij motiveert om te doen wat ik doe als coach, is mijn verlangen om te zien hoe andere vrouwen hun ware passies najagen, hun potentieel gebruiken en het soort leven leven waarnaar ze verlangen.

Ik voel dit zo sterk omdat ik zelf in de schoenen van de vrouw heb gestaan die worstelde met het vinden van de juiste richting, die het gevoel had dat ze niet haar volledige potentieel leefde en gewoon niet het leven leidde dat ze wilde leven. (Sterker nog, dat was ik nog niet zo lang geleden.)

Ik hoor van zoveel vrouwen die worstelden met hun zoektocht naar voldoening en naar succes. Zovelen vragen zich af of er een “speciale saus” of speciale kennis is om het leven te krijgen dat ze verlangen (en ze vragen zich af of ze misschien net dat speciale iets missen)…

Maar weet je wat? Het vinden van succes, geluk en voldoening gaat eigenlijk over iets simpeler dan dat: het gaat over dat je blijft groeien tijdens je reis. Ja, zo eenvoudig is het eigenlijk.

Ik geloof dat we op ons best (en op ons gelukkigst) zijn wanneer we onze gaven gebruiken, onze passies nastreven en groeien in ons leven en in onze business. Ik heb gemerkt dat het blijven groeien en evolueren als persoon en als een ondernemer echt de sleutel is om je voldaan en gelukkig te voelen.

Wanneer je jezelf niet uitdaagt, wanneer je in je leven stilstaat, of wanneer je geen stappen neemt om te groeien, dan ga je je vervelen. En wie is er echt gelukkig als ze zich vervelen? Ik weet niet hoe het met jou zit, maar dat ben ik zeker niet.

Terwijl ik mijn bedrijf aan het opbouwen ben, wordt het me steeds duidelijker dat voldoening en succes een fijn bijproduct zijn van het mijzelf pushen om te groeien, te leren en te veranderen. Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe inspiratie en nieuwe stappen die ik kan nemen om mezelf uit te dagen en mijn bedrijf te laten groeien.

Wat ik altijd tegen mijn klanten zeg is ‘Start before you’re ready’. Ik geloof echt dat dat nodig is om te voorkomen dat je vastloopt en het zorgt ervoor dat je begint met stappen zetten richting je dromen, en dus richting een leven en bedrijf waar je naar verlangd hebt.

Te veel mensen vinden geen voldoening en blijven ongelukkig omdat ze wachten tot ze zich 100% klaar voelen of niet meer bang zijn. Geloof me, ik weet uit ervaring dat je nooit helemaal klaar zult zijn of volledig zonder angst. Maar je kunt jezelf niet toestaan dat dat je laat stoppen.

De waarheid is dat duidelijkheid pas komt op het moment dat je bent begonnen! Een andere quote die dit illustreert, is van Marie Forleo. Ze zegt: “duidelijkheid komt van betrokkenheid, niet van erover nadenken.” Het is zo waar!

Zonder actie is er geen kans op verandering. Zelfs een kleine actie is beter dan helemaal geen actie. Dus als je het gevoel hebt vast te zitten in een sleur, onderneem dan actie. Leer iets. Probeer iets nieuws. Er is geen betere tijd dan nu om je potentieel echt te omarmen en je passies na te jagen. Er is geen reden om je verlangens langer in de wacht te zetten, FIRSTNAME. Per slot van rekening kan een kleine stap al voldoende zijn om te beginnen met lopen in de richting van je dromen.

By |2018-12-07T14:45:53+00:00december 7th, 2018|Blog|0 Comments

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.