Over mij

Home > Over mij
Over mij2018-12-12T15:11:40+00:00

Hi, Ik ben Nathalie Appel.

 Ik doe wat mij gelukkig maakt 

ondanks en dankzij alle shit die op mijn weg komt!

 

Nog maar 6 jaar geleden was ik een leerkracht die oververmoeid was, druk met werk en gezin, slecht voor zichzelf zorgde en ongelukkig met het werk wat ik deed. Het leek mij compleet onmogelijk om een leven te hebben waar ik diep van binnen naar verlangde zonder mijn werk en gezin te kort te doen.

Toch was dat het moment waarop ik besloot dat het anders moest. Ik heb mijn baan opgezegd en ik werd coach op het gebied van voeding en gezonde leefstijl. Vol enthousiasme ben ik aan de slag gegaan, voelde de energie in mijn werk en leven terugkomen en genoot weer van het leven!

En dat is het 24 oktober 2015. Ik ben met mijn dochter in Stuttgart waar zij een internationaal toernooi speelt. De week ervoor hebben we een week vakantie gehad in Oostenrijk. Mijn man Oskar en onze twee zoons hebben ons afgezet in Stuttgart en zijn toen doorgereden naar huis. Ik zit in het zonnetje en heb mij op de tribune ginstalleerd, klaar voor een weekend wedstrijden. Het is 10 uur als mijn vader belt. Ik denk nog, wat leuk, hij belt van om te vragen of we een fijne vakantie hebben gehad. Helaas belt hij met de mededeling dat Oskar in het ziekenhuis ligt omdat hij een hersenbloeding heeft gehad en op dit moment geopereerd wordt. De grond zakt onder mijn voeten vandaan….

We nemen natuurlijk het eerste vliegtuig naar huis. De vliegreis was een hel! Niet wetende wat er precies gebeurd was, hoe erg het was, of hij het zou overleven, kwamen alle rampsenario’s voorbij. Ik dacht dat ik gek zou worden! Tijdens de landing besloot ik dat al die gedachten mij niet hielpen, want ik wist niets zeker. Ik heb toen de knop omgezet en ben met de dag gaan leven.

Mensen vragen aan mij hoe dat kan en het is heel simpel het nemen van een besluit. Het leven is geen generale repetitie, dit is het en alleen jij kan er iets aan doen om er het beste van te maken.
Nee, ik ben niet positief geboren, nee voor mij is niet alles vanzelf gegaan maar ik heb mij wel gerealiseerd dat het leven zo voer kan zijn. Niet iedereen krijgt een tweede kans.
Mijn man gelukkig wel. Hij is er goed uitgekomen en ons leven gaat weer gewoon zijn gangetje.

Dit is een groot keerpunt in mijn bedrijf geweest. Op dat moment was ik nog coach op het gebied van voeding en gezonde leefstijl. Veel dames die ik coachte hadden allerlei excuses waarom het nog niet gelukt was om af te vallen, ze waren continu aan het uitstellen en begonnen nooit.

Dat gedrag triggerde mij enorm! Het heeft namelijk alles te maken met mindset. Op elk gebied in je leven is mindset de basis, de fundering. Is de fundering niet goed dan kan je nog zoveel willen bereiken maar dan lukt het niet. Ik ben mij volledig gaan verdiepen in mindset. Ik heb trainingen en cursussen gevolgd, boeken gelezen, video’s bekeken, heel veel tijd en geld geïnvesteerd. Dit en mijn persoonlijke ervaringen hebben er voor gezorgd dat ik nu heel veel weet over mindset.
Ik weet hoe je aan je mindset kan werken en happy kan zijn ondanks…. Want ik heb ervaren dat het leven zomaar bijna over kan zijn. Dat ooit nooit wordt.

Ik wil zo graag alle vrouwen die nú leven, nú de mogelijkheden en kansen hebben, maar het niet doet vanwege angst voor anderen, het onbekende, afwijzing en zoveel meer… helpen hun leven en business te leiden zoals zij dat wilt voor de volle 100%!

Ik word er echt verdrietig van als ik zie hoe vrouwen zich klein houden, niet alles uit leven halen door allerlei overtuigingen.
Het leven heeft een deadline en die komt elke dag dichterbij. Ga dus doen wat je te doen hebt en wees gelukkig.

 

Het leven is echt een feestje maar je moet wel zelf de slingers ophangen!

 

Denk je na dit alles, ik wil wel nader kennismaken?

Lets get in touch

Nathalie-Appel