Wat mindset en vitamines met elkaar te maken hebben

Home > Wat mindset en vitamines met elkaar te maken hebben

Wat mindset en vitamines met elkaar te maken hebben

Wat ik zo gaaf vind in het begeleiden van de ambitieuze vrouwen die bij mij in mijn praktijk komen is dat ze gedreven zijn om van hun bedrijf een succes te maken. Ze willen geen ‘bedrijfje’ maar een bedrijf en zijn er klaar mee dat ze zichzelf klein houden. Ze maken mij zo blij als ik zie dat ze hun obstakels overwinnen, hun doelen halen en hun zelfvertrouwen groeit. Dat is waar ik het voor doe.

Wat een valkuil voor velen van hen is, is dat ze zichzelf nogal eens vergeten. Ze zitten vol in hun bedrijf, maken met liefde velen uren en als de laptop aan het eind van de dag dan eindelijk dicht gaat, staat het huishouden op hen te wachten.

Ze zetten zichzelf op plaats 369 op hun to-do lijst. Ik kom later wel, hoor ik vaak zeggen. Maar echt dames, dat later wordt nooit! Er is altijd weer een ander excuus om niet voor jezelf te zorgen, terwijl het zo belangrijk is! Ook dat is een mindset-dingetje. Hoe belangrijk vind jij jezelf?

Investeren in jezelf is investeren in je bedrijf. Als jij goed voor jezelf zorgt dan zorg je ook goed voor je bedrijf want jij BENT je bedrijf!

Sinds een maand werk ik samen met een heel mooi bedrijf, Beyuna genaamd. Zij maken hoogwaardige vitamines van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zonder geur-, kleur-, smaak-, vul- en glansstoffen. In mijn ogen de beste vitamines die je kan krijgen.

Ik ben met hen gaan samenwerken omdat ik jou het beste van het beste gun. Ik gun je een prachtig bedrijf, ik gun je de mooiste successen, ik gun je een sterke mindset en ik gun je een gezond lichaam waar je van op aan kunt.

Een gezond lichaam krijg je door regelmatig te bewegen, tijd voor jezelf te nemen en gezonde voeding. Klinkt logisch toch? Maar onze gezonde voeding levert helaas niet meer de vitamines en mineralen die wij zo hard nodig hebben. De grond waarop de gewassen worden geteeld is enorm verschraald. De afgelopen 50 jaar is de hoeveelheid vitamines en mineralen in onze groente en fruit schrikbarend afgenomen.

Wil je fitter worden en/of blijven, gezond ouder worden en je bedrijf tot ongekende hoogtes laten groeien dan heb je een aanvulling in je voeding nodig door middel van vitaminepreparaten en voedingssupplementen.

Zelf ben ik ze natuurlijk ook gaan gebruiken en ik voel mij beter en fitter dan ooit! Ik ben veel meer gefocust op mijn werk, heb energie voor 10 en zit heel lekker in mijn vel. En dat gun ik jou ook. Wil je meer weten over de producten of ze misschien zelfs bestellen kijk dan op appel.beyuna.eu. Mocht je vragen hebben dan kan je mij natuurlijk altijd bellen of mailen. Ik vertel je er graag meer over.

Omdat ik echt overtuigd ben van de goede resultaten van het slikken van de supplementen van Beyuna, krijg jij vanaf nu bij een coaching traject standaard een pot vitamines naar keuze erbij.

Ik wil maar een ding en dat is dat jij gaat knallen, je zelfverzekerd voelt en in staat bent om het fantastische werk te doen wat jij zo graag wilt doen om een grote impact op de wereld gaat maken!

By |2019-02-21T14:43:18+00:00februari 21st, 2019|Blog|0 Comments

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.