Zeg jij dit ene woord genoeg?

Home > Zeg jij dit ene woord genoeg?

Zeg jij dit ene woord genoeg?

Gisteren gaf ik mijn nieuwe online training ‘Boost je zelfvertrouwen!’ en een van de dingen die ik me realiseerde, toen ik druk met de voorbereiding bezig was en er van alles mis ging, is hoe belangrijk het is om ‘ja’ te zeggen als het gaat om het creëren van het leven en de business van je dromen. Dit is waarom…

Ik vind het niet altijd makkelijk om mijzelf te laten zien. Ik ben best een introvert persoon en ik vind het heerlijk om alleen te zijn. Toch heb ik de afgelopen jaren voortdurend “ja” gezegd tegen mogelijkheden die buiten mijn comfortzone lagen. Ik heb events bijgewoond, met een coach gewerkt, zichtbaar geweest en echt mijn boodschap op diverse manieren uitgedragen op wat voor manier dan ook, waaronder dus de online training.

“Ja” zeggen is lastig. De meesten van ons zijn bang om onze dromen te volgen. Het is niet altijd makkelijk. Er zijn momenten waarop je uit je comfortzone moet stappen om het leven en business te creëren waar je van droomt. Je moet “ja” blijven zeggen en je zichtbaar maken om te krijgen wat je wilt ondanks de angst, onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen of iets anders dat opkomt als je daar mee bezig bent.

Dit gaat niet over een stap voorwaarts en twee stappen terug.
Het gaat niet om wachten tot alles in je schoot valt.
Dit gaat niet om alles alleen doen.
Dit gaat niet over het afwijzen van kansen waarvan je weet dat ze je vooruit helpen.

Dit gaat over “ja” zeggen en ervoor gaan!
Dus oefen deze week met ‘ja’ zeggen en stap buiten je comfortzone.
Vraag jezelf af hoe je deze week verder kunt komen met je dromen en doe het dan ook!

Laat angst je niet in de weg zitten.
Laat het gebrek aan zelfvertrouwen je niet stoppen.
Houd je niet tegen om te doen waarvan je weet dat je daar voor bedoeld bent.

Jij kan dat, geloof me. Gebruik dit blog als inspiratie en neem vervolgens massa’s acties. Ik geloof in jou!

By |2018-11-02T14:12:43+00:00november 2nd, 2018|Blog|0 Comments

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.